Ondernemen in stijl

Ondernemen op een centrale en representatieve toplocatie? Argentinië geeft u die mogelijkheid. De begane grond van het architectonisch gebouw biedt ruimte aan ondernemers die keuzevrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Want met Argentinië kunt u ondernemen zoals u dat wilt. Argentinië bevindt zich aan de Oostelijke handelskade, op nog geen 10 minuten loopafstand van het Centraal Station van Amsterdam.

Economisch bloeigebied

Argentinië staat op een plek die bekend staat om haar trendy uitstraling. Zo is de Oostelijke Handelskade eenn van dé uitgaansgebieden van Amsterdam; Mercat, Restaurant Fifteen, het Muziekgebouw aan ’t IJ, Panama en het Lloyd Hotel. gtAllemaal mooie bedrijven die zijn gevestigd aan de Oostelijke Handelskade. Winkelcentrum Brazilië ligt om de hoek en biedt onderdak aan veel verschillende winkels: van supermarkt tot stomerij. Ook de slager, bakker, visboer en een biologische winkel ontbreken er niet.

Uitstekend bereikbaar

Argentinië is perfect te bereiken voor mensen van buiten de stad. Binnen enkele minuten rijdt u de ring A10 op. Bovendien ligt het Centraal Station op slechts vijf minuten met tram 26. 
Argentinië is ondernemen op een representatieve, goed bereikbare plek in Amsterdam.

Foto's

Ik ben geïnteresseerd om te ondernemen in Argentinië. Graag word ik gebeld om meer informatie te ontvangen/bezichtigingafspraak te maken.

Binnen een werkdag wordt u teruggebeld.

Mail ons Bel ons: 020 511 8000
''Kijk door je wimpers en je ziet de havenarbeiders voor je''  

Vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei staat Argentinië in de spotlights! Komt u ook?

Met trots stellen wij u op 11 en 12 mei de bedrijfsruimtes van Argentinië aan u voor.

Wanneer en tijd:
vrijdag 11 mei 14.00 – 18.00 uur
zaterdag 12 mei 10.00 – 14.00 uur

Waar:
Argentinië Oostelijke Handelskade te Amsterdam

Graag tot dan!